VELU IMMONEN

Personal Trainer, liikunnanohjaajaopiskelija

+358 44 2146 544

www.veluimmonen.fi

velu@veluimmonen.fi

MINUSTA

Kuka minä olen?

Nimeni on Velu Immonen ja teen sivutoimisena voima- sekä fysiikkavalmennusta niin henkilökohtaisesti Orimattilassa kuin etänäkin. Olen koulutettu ja Auktorisoitu personal trainer ja opiskelen liikunnanohjaajaksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Vierumäellä. Olen innokas voimailun harrastelija, mutta pidän myös erityisesti jalkapallosta. Valmentajana koen tärkeäksi jatkuvan itseni ja toimintani kehittämisen, joka näkyy suunnitelmallisena kouluttautumisena ja aktiivisena uusimman tiedon hakemisena.  

QUOTEkelt

Yhdessä toteutettu harjoitussuunnitelma mahdollisti tavoitteeseen pääsyn ja koin tulevani huomioiduksi kokonaisvaltaisesti. Velu todisti minulle, kuinka ajoittaisen kivun ja säryn kanssa voidaan elää ja treenata, kunhan ongelmiin reagoidaan ajoissa tarpeen vaatimalla tavalla!

NIKO

VALMENNETTAVA

Koulutustausta

Koulutukset, kurssit & muut

JULKINEN

LISÄKSI: Lukuisia muita avoimen yliopiston/ammattikorkeakoulun kursseja mm. fysiologiasta, psykologiasta, tilastotieteistä…

YKSITYINEN

LISÄKSI: Lukuisia muita verkkokoulutuksia kuin myös mentorointi-ohjelmia: mm.  Chris Beardsleyn mentorship ja JPS-mentorship pari mainitakseni.

SEMINAARIT

LISÄKSI: Lukuisia muita seminaareja, webinaareja ja konferensseja: järjestäjinä mm. Olympiakomitea, JPS, Revive Stronger, SoheeFit & Bill Campbell.

QUOTEkelt

Valmennus on ollut hyvin kokonaisvaltaista ja Velu on ottanut kaiken huomioon yksilöllisesti unirytmistä lähtien. Valmennuksen aikana on tullut vaikka minkälaista ongelmaa ja pyyntöä ja niihin on kaikkiin löytynyt ratkaisu hetkessä.

EETU

VALMENNETTAVA

OSAAMISENI

KOLME ASIAA, MISSÄ OLEN HYVÄ?

Oma-aloitteisuus
94%
Tiedonhakutaidot
89%
Itseohjautuvuus
87%
QUOTEkelt

Tavoite oli saada salilla käynti taas mielekkääksi, ja siinä on onnistuttu. Hyvät ohjelmat ja lihasta tullut lisää ja samalla myös jalkoihin voimaa.

JANI

VALMENNETTAVA

MUU OSAAMINEN

TYÖKOKEMUS & ERITYISOSAAMINEN

TYÖKOKEMUS

Suorituskykyvalmentaja: Sisällöntuottaja ja valmentaja

Tmi Velu Immonen: Osa-aikainen yrittäjä – 2019 alkaen

GYM23: Personal Trainer, 02/2019 – 08/2019

Puolustusvoimat: Sopimussotilas, 01/2018 – 06/2019

ERITYISOSAAMINEN

Tietotekninen osaaminen: Microsoft ohjelmistot, Adobe ohjelmistot, WordPress

Visuaaliset taidot: kuvankäsittely, videokuvaaminen & editointi

Kielitaidot: englanti – eximia cum laude approbatur

Kielitaidot: englanti – eximia cum laude approbatur

QUOTEkelt

Aktiivisuus on kehittynyt ja salilla käyminen on muuttunut rutiiniksi. Myös yleinen jaksaminen arjessa on helpottunut ja keho sekä pää toimivat paremmin kuin oikea ravinto ja liikunta on otettu mukaan.

JONI

VALMENNETTAVA

YHTEYDENOTTO

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä!